Trygghet och Professionalitet är något vi på De´Clinic främjar och står stolt bakom!

Människan har under många år försökt förbättra sitt utseende, inte för bara andra, utan främst för sig själv. Vi lever för oss själva och det som kan hjälpa oss i livet är att förbättra vår självkänsla genom att stärka din nuvarande skönhet till något du vill uppnå. Allt handlar om din trivsel och vad du vet du kommer känna dig trygg i.

Skönhet är något vi inte alltid kan se, vi kan bli blinda av idealet och glömmer att idealet finns inom oss, som vår sanna skönhet. Skönhetsidealet rör sig snabbt och det kan bli utmattadande att jaga det. Därför har vi på De´Clinic med lång erfarenhet kommit fram att skönhet är något som ska skräddarsys individuellt – Vi tar fram skönheten som finns på insidan och får den att skina på utsidan.

Vilka är De´Clinic?

Vi har under ett antal år jobbat med skönhet och har länge byggt upp ett koncept om en klinik där man kan känna sig trygg och säker. Vi skapade detta koncept eftersom det ibland kan vara svårt att hitta rätt klinik där man har proffsionalitet och trygghet under ett tak.
På De´Clinic har vi alltid strävat att skaffa marknadens ledande behandlingstekniker för att säkerhetställa att du alltid får det bästa och med vårt trygghetskoncept kan vi vägleda dig till mål. Trygghet och proffessionalitet är vårt koncept och kvalité är vår främsta prioritering – vi lägger dig alltid i fokus där vi alltid kommer lyssna på dina begär och arbetar mot att nå dina förväntningar.

All personal vi har är legetimerade där vi anser att skönhetsbehandlingar ska utföras av personer med en bred kunskap om respektiv behandling och alltid sträva mot att din säkerhet och upplevelse blir så bra som möjligt.

Här Hittar du oss

Nygatan 17,
702 11 Örebro

Kontakt

declinic@info.se

072 30 28 147