Artiklar

5 tips till hälsosammare hud!

Teknologin inom hudvård har kommit en lång våg och många metoder för en finare hud har framhävts. Idag kan vi se att huden kan snabbt bli torr och främja åldrandet, därmed är det viktigt att använda sig av återfuktande medel som ger dig ditt glow tillbaka. Nedan presenteras 5 tips på hur du kan förbättra din hud och vilka produkter du kan använda.

Allt du behöver veta om Fillerinjektioner

Fillerinjektioner kan var dyrt ibland, därför är det viktigt att man väljer rätt ställe där man får bra resultat för pengarna.Vårt koncept på De´Clinic är att få fram ett naturligt resultat anpassat efter kundens önskemål. Att arbeta med bra medel har en stor betydelse, dock har det störst betydelse vilken erfarenhet utövaren har och vad för teknik som används för att få fram bäst resultat. 

Se yngre ut med Botox

Åldersnoja är en naturlig stadie i vårt liv och det kan vara svårt och veta vad man ska göra för att dämpa den nojan. Med botox kan du bli av med rynkor, göra en lipflip och mycket mer.

Permanent hårbortagning, 100€ utförbart

Att få känna den mjuka känslan på sin hud efter en rakning eller vaxning är något som vi alla längtar efter och verkligen njuter av den nakna känslan. Med Soprano Ice Platinum kan du få det permanent.

Här Hittar du oss

Nygatan 17,
702 11 Örebro

Kontakt