Varierande Botoxbehandlingar

Nedan presenteras olika typer av botoxbehandlingar och dens medföljande information.

Pannrynkor

Rynkor har vi alla men hur vi blir av med de har sina trix.På pannan kan vi hitta horisontella rynkor som orsakas oftast av våra ansiktsuttryck, alltså när vi lyfter ögonbrynen när vi är förvånande. Med botox kan vi få musklerna som orsakar rynkan att slappna och ge dig en slät och jämn panna.

Arga rynkan

Rynkor i tala befinner sig mellan ögonbrynen, denna ansiktsuttryck ger vi oftast när vi är arga och spänner musklerna neråt mot näsans top. Med botox injektioner kan vi få musklerna att slappna av och få ditt ansikte att se symmetriskt och släta ut rynkan.

Gummy Smile

Gummy Smile är något som framkommer när vi ler och vi visar fram tandköttet, även här är det muskler på under näsan som får din överläpp att vika sig inåt. Med botox injektioner kan vi förhindra muskelns funktion och ge dina läppar en flip samtidigt som vi skapar ett underbart leende.

Kråksparkar

När vi skrattar skapas linjer vid ögats kant som blir allt värre med tiden och skapar därmed rynkor med tiden. Med tiden sträcker även dessa rynkor ner mot kinderna, vilket med tiden får oss att se tröttare ut. Med botox injektioner kan vi få musklerna att slappna av och skapa en slätare hud när du skrattar eller ler.

Här Hittar du oss

Nygatan 17,
702 11 Örebro

Kontakt