Prisvärd Fillersbehandling
Fillerinjektioner kan var dyrt ibland, därför är det viktigt att man väljer rätt ställe där man får bra resultat för pengarna.
Boka Tid

Varierande fillersbehandlingar

Nedan presenteras olika typer av fillersbehandlingar och dens medföljande information.

Läppförstoring

Vårt koncept på De´Clinic är att få fram ett naturligt resultat anpassat efter kundens önskemål. Att arbeta med bra medel har en stor betydelse, dock har det störst betydelse vilken erfarenhet utövaren har och vad för teknik som används för att få fram bäst resultat. Läpparna är ansiktets fokus och en välgjord läppförstoring kan förbättra kundens utseende. Med tiden kan läpparna förlora volym och fasthet, och därför kan kvinnor i alla åldrar göra behandlingen och återfå sina drag eller förbättra något du inte trivs med. Är man nöjd med storleken på läppen kan man endast jämna ut formen.asymmetri/ojämnhet. Det är viktigt för oss att läpparna är i balans med resten av ansiktet och har ett naturligt utseende. människor har olika form och storlek på läpparna, därför är det viktigt att vi anpassar behandlingen efter varje enskild individ och dess förutsättningar. 
Medlet vi använder är baserat på hyaloronsyra som är ett ämne vi har i kroppen naturligt, som har en långvarig med inte permanent effekt. 

Hur mycket medel som krävs varierar från person till person, en behandling kan räcka för att uppnå önskat resultat för ena kunden medan det kan krävas 3-4 behandlingar för en annan. Efter att ha uppnått önskat resultat rekommenderar vi att underhålla läpparna var 6-12 månad. För en del bryts fillers tyvärr ned snabbare och för att få medlet att sitta längre är tätare behandlingar att rekommendera i början. 

Hållbarhet : 
Hur länge ett resultatet sitter varierar från person till person beroende på hur snabb absorptionsförmåga personen har. I de flesta fall krävs det en uppbyggnadsfas beroende på vad för resultat kunden vill uppnå. Kroppen är inte van vid medlet vid en första behandling och jobbar på att bryta ned medlet. Det är anledningen till att göra en ganska tät påfyllning för att bygga på materialet och uppnå ett mer hållbart resultat. Det varierar från person till person, vissa kan behöva en påfyllning efter 3-4 veckor medan andra kan vänta minst 3-6 månader. 

Resultatet av en läppförstoring ser du efter 1-2 veckor då all svullnad har gått ned. De 2-3 första dagarna brukar svullnaden vara som värst och blåmärken kan uppstå. 

Biverkning / komplikationer som kan uppstå är infektion vid instickshålen, ojämnheter, utslag och överkänslighet, allergisk reaktion. Dessa biverkningar är ovanliga och snabbt övergående. Skulle en klump uppstå de första dagarna är det väldigt viktigt med massage. Masserar kunden läppen där klumpen befinner sig brukar den försvinna inom 2-4 veckor. Skulle klumpen kvarstå löser vi upp den med hjälp av ett ämne som kallas för hyalase. Alla instruktioner om eftervården fås på plats. 

Näskorrigering

Med hjälp av fillers kan vi räta ut ojämnheter på näsryggen, göra näsan rakare och ge ett lyft. Vi kan aldrig göra näsan mindre med hjälp av fillers men näskorrigering kan ge ansiktet ett mjukare utseende och illusionen av att näsan är mindre. 

Direkt efter behandlingen är näsan lite röd och skinande men inget som kommer att märkas. Mycket svullnad och blåmärke är ovanligt och uppstår vid få tillfällen. Smärtan varierar från person till person men de flesta upplever att smärtan är minimal medan andra kan tycka att det gör lite extra ont med applicering vid tippen. 

Proceduren tar endast några minuter och ger ett långvarigt resultat. Vi rekommenderar en påfyllning inom 2 månader efter en första behandling. Därefter varar resultatet normalt 12-18 månader. Vi ser efter kundens individuella behov och önskemål. Kunden kan uppleva ömhet i ett par dagar. 

Vid alla injektionsbehandlingar finns det risk för vaskulär ocklusion vilket kan lösas snabbt genom upplösning av medlet. Det är väldigt ovanligt men skulle du ha otur och det uppstår löser vi det direkt. 

Kindben

Ett kännetecken för åldrande, kan bero på genetik, sjukdom, ideal kroppsvikt, kostfaktorer och en mängd andra orsaker. Med åren minskas volymen i ansiktet vilket leder till att huden blir tunnare och sjunker nedåt. Ansiktet ändrar form och det kan ge ett tröttare och äldre utseende samt mer framträdande av nasolabialaveck. Med hjälp av fillers kan volymen återupptas och ge ett piggare utseende. Du kan framhäva dragen och bygga upp mer markerade kindben. Kindbenen är ett stort område och behöver vanligtvis mer produkt än exempelvis läpparna. 

Nasolabiala veck och Mungipor

När du tappar volym i kinder kan det leda till att huden börjar hänga och linjerna från näsvingarna ner till mungiporna blir tydliga. Andra orsaker till tydliga nasolabialveck och sura mungipor kan vara överaktiva muskler samt att fettet i kinderna krymper ned och samlas kring munnen. Genom att fylla ut dessa områden kan vi skapa ett piggare utseende och ge ansiktet ett lyft. 

Käklinjer

Behandlingen kan ge dig en mer definierad och tydlig käklinje och ge en inramning till ansiktet och Känner du att din käklinje är osymmetrisk eller har börjat falla pågrund av viktminskning eller åldrande kan behandling av käklinjen vara en lösning. Det ger ett mer ungdomligt utseende och anses vara attraktiv med dagens skönhetsideal. Behandlingen går snabbt och är inte inte särskilt smärtsam. Efter en behandling av käklinjer kan viss svullnad uppstå i några dagar. Du kan få något blåmärke, men i väldigt få fall. Har du lätt att få blåmärken ökar det självklart risken men det är inget farligt och brukar övergå inom några dagar. 

När det gäller käftlinjen handlar det om ett ungdomligt utseende. Medan ett ungt ansikte typiskt har en jämn kontur från örat till hakan, faller en åldrande ofta vid botten av kinderna. Dessa områden av sagginess kallas jowls. 

Våra jugglar blir mer framträdande när vi blir äldre på grund av naturliga förändringar i vår ansiktsmjukvävnad, som blir lax och deflateras över tiden. I våra kinder börjar denna vävnad att ”falla” ner runt vår käft, och stimulera utvecklingen av jowls. 

Hakförstoring

Har du en indragen och svag haka kan det skapa en obalans i profilen. Vi kan skapa en naturlig och större haka som passar resten av ditt ansikte och ger dig ett välbalanserat och definierat ansikte. 

Här Hittar du oss

Nygatan 17,
702 11 Örebro

Kontakt